Ayla's Wereld

Met een blik vol verwachting, vol verwondering, kijk ik naar de wereld.

Vakantie op Vlieland

| 7 reacties

Waddenweemoed

Eigenlijk wilde ik hier een uitgebreid reisverslag typen over mijn heerlijke week Vlieland en het festival waar ik was, Into The Great Wide Open
Maar gewoon vertellen wat ik heb gedaan is niet voldoende om mijn belevingen te beschrijven.

Op het dek,
Wind langs mijn wangen,
Wind door mijn haren,
Wind in mijn hoofd.

Gedachten verliezen hun grip,
Fladderen in de wind,
Laten los
Verdwijnen in zee.

Dan eenzaamheid,
Stil op het eiland,
Enkel ruisen van de branding,
Mijn hoofd kan de stilte niet aan,

Piekergedachten steken de kop op,
Ik zie mijn eigen kwetsbaarheid,
Mijn grenzen en behoeften,
Twijfel slaat toe.

Dag 2, snel het strand op,
Blote voeten in het zand,
Blote voeten in de branding,
En lopen tot het strand ophoud.

Dansen in de branden,
De golven spelen tikkertje,
met mijn voeten,
Het water is verrassend aangenaam,

Ik zie mezelf springen,
Huppelen in de branding,
Hardop zingen,
Moet om mezelf lachen.

Er komt muziek over de duinen,
Van het veld en uit het bos,
Verder dansen voor t podium,
En dromen in het gras.

Wat is echt en wat is gedroomd?
En als iets een droom is, is het dan meteen niet echt?
Glimlachend wordt ik wakker

7 reacties

  1. beste mensen hallo Arie,Ook wij hebebn je website gevonden ,en het hoodstuk ; mijn verhaal Ja het is allemaal niet niks, maar wel de realiteit.m,n vader kreeg ook 4 jaar terug tehoren dat hij prostaatkanker had. na div.onderzoeken en tergend lange wachtijden op de uitslagen, werd besloten om een radioactive behandeling te ondergaan in Utrecht.6 maanden mocht hij niet op visite komen ivm het stralings gevaar voor m,n kinderen ( dit geld overgens ook voor zwangere vrouwen )hij kon bijna niet meer plassen en was visueel zeer opgezet door het vele vocht wat z,n lichaam niet uit kon via de normale weg.hij kreeg dan ook een catether, niet geheel pijnloos dus.na die 6 maanden werd hij weer opnieuw onderzocht, en ja hoor .er was een wonder gebeurd, geheel kanker vrij.we konden het bijna niet geloven ,maar het was echt waar.m,n vader is inmiddels 72 jaar en is al 4 jaar kanker vrij.wel moet hij om het halfjaar terug voor controle.wat ik eigenlijk wil vertellen is dat iedereen die het overkomt het beste ervan moet zien te maken, dat het mogelijk is dat je kan genezen blijk dan toch maar weer.Arie ,wij wensen je veel succes met je actie en vinden het een zeer positive daad zodat een ieder met deze ziekte, blijft knokken voor een positive uitwerking.groeten vanuit Alkmaar.Ruud & Geer.

  2. These topics are so confusing but this helped me get the job done.

  3. Merci pour la rétrospective. C’est comptoir de la BD, non ?Au fait, je me demandais, quel matériel ou logiciel utilisez-vous pour dessiner ? En avez-vous déjà parlé ici ou sur un autre blog ? Je serais curieux de savoir.

  4. Slecht Engels sprekende dame met veel gekraak. Heeft het over computer en Microsoft. Opgehangen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.